>>Studienamiddag ‘Hoe op een BTW-vriendelijke wijze vastgoed ter beschikking stellen?’
Laden Evenementen

Studienamiddag ‘Hoe op een BTW-vriendelijke wijze vastgoed ter beschikking stellen?’

21 januari 2021 | 13:30 - 18:00

Deze studienamiddag wordt georganiseerd door LegalNews.be, in samenwerking met Intersentia.

***

Door de nieuwe BTW-regeling voor verhuur met BTW, zijn er bijkomende mogelijkheden gecreëerd voor wie op een BTW-vriendelijke wijze vastgoed wil ter beschikking stellen.

Dit kan nog meer dan voorheen op allerlei manieren: door het verstrekken van een zakelijk recht of de overdracht van eigendom, maar ook door allerlei diensten inclusief de BTW-verhuur.

Meer dan voorheen is er nood om duidelijk te zien doorheen de wirwar van mogelijkheden die er zijn, want ook de traditionele planningsmogelijkheden blijven relevant (zakelijke rechten, diverse diensten, onroerende leasing): welke formule of welke structuur past het best bij uw concrete situatie?

Het boek, dat elke deelnemer van de studienamiddag ontvangt, biedt een duidelijk en actueel overzicht van alle BTW-obstakels waarmee een projectontwikkelaar, een vastgoedinvesteerder, een verhuurder of huurder geconfronteerd kunnen worden.

Sprekers
  • Mr. Geert De Neef, advocaat-vennoot Lydian
  • Mr. Willy Huber, advocaat-vennoot HCGB Advocaten
Programma

Hoe op een BTW-vriendelijke wijze vastgoed ter beschikking stellen? Een praktijkgerichte analyse van de diverse mogelijkheden:

  • Verstrekken van zakelijke rechten
  • Overdracht van eigendom
  • Diensten, inclusief Btw-verhuur

Meer informatie & inschrijven